Informació corporativa

Presentació · Josep Abelló
Conseller delegat de CSC SA
President de CSC

Presentació · Ramon Cunillera
Director general de CSC SA
Director general de CSC

Mapa de serveis del Consorci

Òrgans de govern

Consultoria

Gestió

Responsabilitat Social
Corporativa


Fundació S21

CATALÀ | ESPAÑOL



Presentació

El Consorci de Salut i Social de Catalunya ha estat sempre una organització orientada a representar els interessos dels seus associats i donar-los serveis per tal que puguin complir els seus compromisos d’atenció a les persones en el marc dels sistemes públics de salut i d’atenció social.

En aquest context, l’activitat de CSC SA és el gresol en què el coneixement que es genera al propi Consorci i a les entitats associades es converteix en productes de mercat. La transformació de l’experiència en coneixement i l’intercanvi d’aquest coneixement caracteritza i distingeix CSC SA i aporta un valor afegit extraordinari als seus propietaris, les entitats associades al Consorci.

L’any 2010, fins i tot en les condicions difícils que s’han donat en tot l’entorn econòmic i particularment en el sector salut, les empreses de CSC SA han experimentat un creixement satisfactori.

En el camp de la gestió, hem tirat endavant un projecte que en alguns moments havia semblat arriscat i fora de l’abast de la nostra organització: la posada en marxa i gestió per al Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Barcelona d’un nou model de centre d’atenció a les persones: el Centre Integral de Salut Cotxeres. Amb un altre model de gestió, que treballem des de fa cinc anys –el centre d’atenció primària de la Roca del Vallès- hem aconseguit resultats excel·lents, no només en termes de gestió sinó assistencials. I amb l’extensió dels serveis d’atenció domiciliària hem consolidat un nou model de relació amb ajuntaments associats, ajudant-los a posar en marxa serveis de la màxima proximitat en el camp de l’atenció social.

A la consultoria internacional li podem augurar una gran projecció en els propers anys, especialment al Brasil, Mèxic, Xile i als països de la regió andina. Amb la seva activitat continuem complint una de les missions més engrescadores del Consorci: la “internacionalització” dels valors del CSC.

En definitiva, en un any difícil, CSC SA ha demostrat que pot mantenir el nivell, l’activitat i el creixement. Això no és sinó un reflex del nivell i la força que sumen els associats del Consorci i un bon auguri de cara al futur de tots plegats.

Josep Abelló
President del CSC
Conseller Delegat de CSC, SA