Presentacions

Josep Abelló
President del CSC

Josep M. Loza
President CSC, SA

Ramon Cunillera
Director General de CSC, SA
Director de gestió del CSC

Roser Aguilar
Directora de la Fundació S21
directora d'Atenció Social
del CSC

Joan Farré
Director tècnic del CSC

Consultoria

Gestió

La Fundació

Activitat associativa del CSC

Òrgans de govern
i equips directius 2009



Un any de grans canvis

El 2009 ha estat per al Consorci un any de grans canvis, que s’han implementat a petició dels associats i per respondre a les seves necessitats, com ara la potenciació de l’Àrea d’Atenció Social. En conseqüència, hem modificat els estatuts, hem canviat el nom i hem reformat les nostres estructures i òrgans de govern.

El CSC és una institució única a Catalunya. Va néixer com una entitat d’origen municipalista i amb vocació de servei als municipis, però també és una associació de proveïdors de serveis i una patronal. Tots aquests aspectes són importants i necessaris; n’estem orgullosos i no hi volem renunciar. Però, en especial, estem orgullosos del seu conjunt i de com cada unitat de la nostra organització s’esforça per potenciar les altres i comparteix coneixement per servir millor als associats.

El servei als associats és l’eix al voltant del qual gira tota l’activitat del Consorci i el nostre compromís és millorar-lo constantment. Amb aquest esperit us presentem la Memòria 2009 de l’activitat de CSC, SA en un nou format. Com de costum, hi trobareu el resum de l’activitat i els resultats de les empreses del CSC, acompanyades de les dades de la Fundació i de l’activitat associativa del Consorci. La diferència, amb relació als anys anteriors, és que us presentem tota la informació en aquesta web i un resum dels aspectes més significatius en una publicació complementària en paper. Espero que us resulti interessant, com a eina per rendir comptes i com a exercici de comunicació i transparència.

Josep Abelló
President del CSC
Conseller Delegat de CSC, SA